Informatii livrare

 Coletele vor fi expediate prin curier,  dupa confirmarea comenzii, in termen de 24-48 h. Transport GRATUIT pentru toate comenzile.

 Imaginile prezentate pe site sunt imagini reale ale produselor noastre, însă acestea pot să difere în ceea ce privește nuanța sau aspectul în funcție de dispozitivul de pe care se face vizualizarea.

 Politica de retur 

Suntem 100% încrezători în produsele noastre. Dacă totuşi nu eşti pe deplin mulţumit, poţi returna produsul in 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. În cazul în care vrei sa returnezi comanda, contactează-ne la adresa de mail braescudaniela@braescu.com sau la nr. de telefon 0764128576 și vom găsi împreună cea mai buna modalitate de retur.

Pentru a putea returna un produs, asigură-te că produsul este în stare perfectă (ambalaj original/ etichete/ sigiliu intacte, nefolosit, curat) Ambalați produsul corespunzător transportului, nu lipiți nimic direct pe ambalajul original al produsului, acesta face parte integrantă din produs.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare, nu are etichetele atașate sau este într-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervăm dreptul de a-l refuza.

Returnarea banilor,  excluzând taxele de transport, se face doar prin transfer bancar în contul personal al cumpărătorului în maxim 14 zile de la primirea produselor returnate. În această situație vom avea nevoie de un cont bancar valid și un nume oficial al Clientului. Cheltuielile de transport în cazul returnării produselor sunt suportate integral de către Client.