Reduceri de primăvară!!! Prețuri cu pana la -30% DISCOUNT!!!

Mini Cart

Politica de confidentialitate

Introducere  
Această Politică de confidenţialitate vizează numai clienţii braescu.com şi utilizatorii serviciilor noastre online. Braescu.com depune eforturi pentru a asigura protecţia confidenţialităţii dumneavoastră atunci când utilizaţi serviciile noastre. Prin urmare, deţinem o politică menită să stabilească modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi procesate şi protejate. Orice schimbări efectuate în cadrul acestei Politici de confidenţialitate pot fi găsite dacă vizitaţi site-ul nostru. 

Compania noastră BRAESCU.STORE SRL este controlorul datelor cu caracter personal pe care ni le divulgaţi şi, prin urmare, este responsabilă pentru datele dumneavoastră cu caracter personal, este operatorul de date cu caracter personal şi procesează datele cu caracter personal. 

Date personale pe care le prelucrăm 

Prelucrăm datele personale pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza produse și servicii și în scop de marketing. Prelucrarea datelor personale se întemeiază pe nevoia de a respecta o obligație legală, pe interesul nostru legitim și pe consimțământul dvs dacă v-ati manifestat opțiunea în acest sens. Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.   

Braescu  este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.: 

  • Nume și prenume 
  • E-mail 
  • Număr de telefon 
  • Detalii de facturare și plată 
  • Adresa de livrare   

De ce avem nevoie de ele   

Pentru a va putea oferi produse și servicii personalizate, respectiv cât mai apropiate de interesele dvs, putem prelucra date personale care permit identificarea preferințelor și/sau a comportamentului dvs și comunicările de marketing direct. Pentru aceasta vom ține întotdeauna cont de opțiunile dvs. 

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii: 

Comenzi Braescu   

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate 
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs 
  • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs 
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate 
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura  

Suport Braescu    

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica 
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema 
  • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei 
  • Detalii IP & sesiune pe www.braescu.com – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe Braescu    

Funcționarea site-ului Braescu    

  • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet 
  • Informații cont Braescu  – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului www.braescu.com să vă ofere o experiență personalizată   

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal newsletter Braescu    

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal. 
  • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul. 
  • Comportament online 
  • Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politică cookies 

Ce facem cu ele 

Folosim datele personale pentru a va oferi servicii cât mai competitive, pentru a executa tranzacțiile pe care le inițiati, pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin sau înalte scopuri legitime este posibil să transmitem datele dvs. personale către furnizorii terți de servicii din România sau din afară ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor dvs.   

Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în aplicatia care operează livrarea newsletter-ului nostru. Politicile lor de confidentialitate pot fi consultate la Politica de confidenţialitate Mailchimp

Datele dvs personale pentru analiza traficului si a comportamentului si servirea de ad-uri online sunt stocate in Google Analytics si Google AdWords, iar politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politica de confidentialitate Google. 

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal 

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.   

Pentru comenzile din www.braescu.com datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.  

Care sunt drepturile dvs.:  
Iată lista completă a drepturilor pe care le aveti:         

  • Dreptul la informare – poți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale; 
  • Dreptul la rectificare – poți rectifica datele personale inexacte sau le poți completa; 
  • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege; 
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – poți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege; 
  • Dreptul de opoziție – poți să te opui, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim; 
  • Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator; 
  • Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal; 
  • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă; 
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, îți poți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poți contesta decizia.  

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la adresa de mail danielabraeascu@braescu.com 

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.   

Despre “cookies”  
Pentru mai multe informaţii privind “cookies” vă rugăm să consultaţi Politica de utilizare cookie-uri.  
 Fișiere cookie ale unor terţe părţi  
Folosim fișiere cookie ale unor terţe părţi pentru a colecta date statistice în formă agregată, de la instrumente de analiză precum Google Analytics şi Coremetrics. Fișierele cookie folosite sunt atât permanente cât şi temporare (fișiere cookie de sesiune).Cele permanente sunt stocate pe computerul sau dispozitivul dumneavoastră mobil pentru o perioadă de cel mult 24 luni. 

Copyright  
Conținutul acestui site este protejat de legea privind dreptul de autor și este proprietatea BRAESCU.STORE SRL  

Controlorul datelor personale 

BRAESCU.STORE SRL 

STR. NICOLAE TITULESCU, NR. 60, ORASTIE JUD. HUNEDOARA 

Reg. Com.: J20/1064/2018 

CUI : 39779667