Genți din piele naturală, fabricate cu mândrie în România!

Mini Cart

Despre noi

Artizani ai bunului gust

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a ne oferi expertiza și experiența în producția gentilor de cea mai înaltă calitate și în Romania.
Bazându-ne pe o tradiție de 15 ani și colaborări cu cele mai mari case de modă din lume, ne străduim să oferim produsede înaltă calitate, realizate 100% în Romania la prețuri accesibile.
Satisfacția absolută a cliențiilor noștri este prioritatea noastră numărul 1.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a oferi oricărei femei posibilitatea de a experimenta senzația inegalabilă a luxului la un preț accesibil.

Suntem brandul ideal pentru cei care apreciază un produs de calitate fabricat în mod etic și responsabil, la un preț accesibil iar clienții noștri se simt mândri atunci când ne poartă produsele.

Mircea și Daniela

Mircea și Daniela

Povestea noastră

Povestea braEscu începe în 2008 când noi, Mircea și Daniela, am avut ocazia de a colabora cu câteva dintre cele mai mari case de modă din lume. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnicile de producție lucrând cu câțiva dintre cei mai renumiți designeri, am dobândit experiență in a dezvolta concepte ce îmbină design-ul inovativ cu confortul și funcționalitatea. Atunci când am ales numele, am vrut să transmitem prin el ceva autentic, ceva legat de cultura românească. Și ce este mai autentic decât terminația “-escu”, atât de des întâlnită în numele românești?

La braEscu, fiecare produs este fabricat manual cu atenție la detalii. De la alegerea materialelor și crearea design-ului, până la croirea și asamblarea produsului final, totul este realizat cu o abordare artizanală, care conferă fiecărui produs unicitate și personalitate. Suntem sinonimi cu tradiția, pasiunea și atenția la detalii. Prin fiecare produs spunem o poveste autentică și ne găsim împlinirea atunci când clienții ne poartă produsele cu mândrie.