Să recunoaștem… Cu toții iubim articolele și accesoriile din piele, nu-i așa?… Ei bine, da! Și să nu credeți că pielea a devenit populară în acest secol, cu toată industria modei în plină expansiune. De fapt, pielea a fost folosită de oameni pentru a crea haine, bunuri, accesorii și multe altele de mulți ani – Cea mai veche înregistrare a artefactelor din piele datează din 2200 î.Hr. Ok, deci,  stiti că produsele din piele naturala sunt cele mai bune alegeri, mai ales pentru genți. Dar, știți de fapt adevăratul avantaj al cumpărării genților din piele?… Ei bine, nu vă faceți griji … Suntem pe cale să săpăm și să explicăm caracteristicile și beneficiile acestui material special care și-a târât popularitatea secol peste un secol … 

 1.Durabilitate și flexibilitate. 

         Pielea este foarte cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa , acesta este de fapt unul dintre motivele care îl fac unul dintre cele mai utilizate materiale pentru genți de mână. Puteți folosi geanta de mână din piele în fiecare zi, fără teama de a o rupe. Flexibilitatea sa naturală se adaugă, de asemenea, ca o caracteristică complementară durabilității sale și, în timp, devine flexibilă, ceea ce conferă o formă unică formei sale și o face să îmbătrânească frumos, fără a-si pierde  aspectul si  forma sa elegantă.  

2.Natural & Eco-Friendly 

         Pielea este un material natural, spre deosebire de alte produse sintetice folosite pentru a face genti.  Acest lucru înseamnă, de asemenea, că procesul de producere a unei genți din piele nu poluează mediul așa cum s-ar intampla in procesul de producere al gentilor din piele sintetica unde se utilizeaza multe  substanțe chimice. 

  1. Economie  pe termen lung 

         A-ti  putea spune că gențile din piele sunt scumpe și pretul lor va poate face sa va razganditi in timpul procesului de cumparare. Dar, produsele noastre din piele naturala sunt durabile, in procesul de productie fiind folosita o piele moale, de bovina, care nu se rupe , nu se zgarie usor si isi revine repede la forma initiala. 

  1. Elegant și iarasi, elegant  

         Sentimentul unic de eleganță și sofisticare a unei genți din piele poate fi, de departe, primul lucru cu care întreaga lume este de acord. Când purtați o geanta  din piele de calitate superioara, fie că este roz, albastra, roșie sau neagru clasic, cel mai probabil vă veți simți cea mai elegantă persoană din întreaga sală de ședințe, în timpul călătoriei, la birou sau oriunde ati fi.